Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή του αντιτίμου των προϊόντων και των σχετικών εξόδων αποστολής και παράδοσης πρέπει να πραγματοποιείται με τη χρήση ενός από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στο έντυπο παραγγελίας. Σε καμία περίπτωση ο Χρήστης/Πελάτης δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον χρεώσεις από τον Πωλητή με βάση τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξει, πέραν των αναγραφόμενων στην παραγγελία.

  1. Μέθοδος Αντικαταβολής – Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας

Ο Χρήστης/Πελάτης που επιλέγει τη μέθοδο Αντικαταβολής πληρώνει με μετρητά την μεταφορική εταιρεία Courier, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του pablobeauty.gr, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στον τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή κατά την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της εταιρίας Courier. Το κόστος Αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι €2,00. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα τετρακόσια ενενήντα οκτώ Ευρώ (€498).

  1. Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Στο pablobeauty.gr γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, δεν παρέχετε η δυνατότητα  εξόφλησης του ποσού μέσω δόσεων.

  1. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεσή. Αν δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να αναφέρετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας όπως αυτό καταχωρήθηκε κατά την παραγγελίας σας.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

*Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Πληρωμής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά στο 2310600606 Δευτέρα – Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (εκτός αργιών) ή μέσω email στο sales@pablobeauty.gr